YouP telecom | Portfolio

Managed Voice

Managed Voice bij YouP telecom:

Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van een compleet werkend telecomsysteem inclusief doorlopend advies, onderhoud en service-niveau op maat.

Managed Voice is een pakket bestaande uit Advies, Apparatuur, Installatie, Service en Onderhoud. In de praktijk betekent dit dat YouP Telecom de klant adviseert, en apparatuur levert en installeert. Centrale apparatuur wordt gehuurd, toestellen gekocht of gehuurd. Middels Service en Onderhoud (Service-contract) zorgt YouP voor onderhoud en beheer van de totale telecom-installatie.
 

Samengevat:

De klant betaalt een vast bedrag per maand voor:

  • Doorlopend advies hoe de installatie en het gebruik daarvan optimaal af te stemmen op de organisatie van de gebruiker.
  • Het gebruik van de centrale apparatuur inclusief de gebruikte toestelpoorten (het aantal toestellen dat aangesloten kan worden)
  • Het onderhoud en beheer van de totale installatie.

 

De toestellen kunnen gekocht worden, dan wel ook onder het contract vallen.

Dit pakket kan aangesloten worden op niet door YouP telecom verzorgde netwerk, belkosten, lijnen en koppelingen. Door aan een managed installatie de modules Netwerk, Belkosten en Lijnen toe te voegen is er sprake van Hosted Voice. YouP Telecom zorgt dan ook voor de totale externe afhandeling van de telefonie, inclusief het bellen tegen voordelige tarieven.

Neem voor meer informatie contact op met met ons informatienummer 088-2221122 of vul ons contactformulier in.


Additioneel kunt u de onderstaande onderdelen bij het Managed Voice Pakket toevoegen.